Oplossingen

Oplossingen

Planning

Het vinden van de juiste persoon voor een klus is niet altijd even gemakkelijk. De vele variabelen maken het plannen al snel complex en onoverzichtelijk. Daarom levert onze planningstool vele filter mogelijkheden zodat jij altijd de juiste match kan maken.

Fasetelling

Aangesloten als bedrijf bij de ABU of NBBU (of wellicht in de toekomst)? Sinds 1 juli 2015 is met de Wet werk en zekerheid een gelijke fasetelling ingegaan, waarbij de uitzendkracht meer rechten en betere (ontslag)bescherming krijgt naarmate zij langer werken. Voor beide branche organisaties is het fase systeem in onze software geïntegreerd.

 

Meer weten over het fasesysteem?

Inlenersbeloning

Het bijhouden en correct toepassen van het uurloon, functie, overwerk en toeslagpercentages volgens de CAO van de inlener vergt een hoop administratieve handelingen. Door dit proces te integreren in de planning sta je achteraf nooit voor verassingen en weet jij zeker dat je aan alle regelgeving voldoet van zowel de ABU als de NBBU.

 

Meer weten over de inlenersbeloning?

Urenregistratie

Er zijn vele mogelijkheden en routes te bedenken om de gewerkte uren te accorderen. Ligt de controle en goedkeuring voor de uren van de uitzendkrachten bij jezelf, de inlener, de flex-kracht of misschien wel bij alle drie? Ons maakt het niet uit.

Uren importeren

Gemakkelijk uren of onkosten importeren kan natuurlijk ook door gebruik te maken van onze import-tool. Na het importeren wordt het uren briefje automatisch aangemaakt en kan je direct beginnen met accorderen.

Declaraties

Tijdens het accorderen declareert de flex-kracht zijn of haar onkosten vergoedingen. Zo komen alle verschillende typen onkosten rechtstreeks in het urenbriefje en is het na goedkeuring van de declaraties simpel door te zetten naar het verloning-pakket.

Poolmanagement

Uiteindelijk is het maken van de juiste match tussen inlener en flex-kracht jouw werk. Daarom ondersteunen wij jou graag bij het maken van de juiste keuze met behulp van vaardigheden, reviews, uiterlijke kenmerken en nog vele andere.

Contract beheer

Creëer inzicht in de lopende contracten en afspraken met flex-krachten, zzp-ers en interne medewerkers. Met de uitgebreide sjablonen module is het maken van een volledig geautomatiseerd en up-to-date voor betrokkenen.

Digitaal dossier

Niets is zo vervelend als zoeken naar bestanden. Om dit probleem op te lossen heeft iedereen zijn eigen digitale dossier. Zo zijn alle officiële documenten, contracten, loonstroken en alle andere bestanden gemakkelijk terug te vinden.

Digitaal ondertekenen

Verstuur jij veel contracten? Met al het controleren, verzenden en bijhouden van de status is dit al snel een tijdrovende klus. Door onze koppeling met Stiply is het nu mogelijk om een rechtsgeldige digitale handtekening te zetten. Zo verzend jij meerdere contracten in 1 keer en doen wij de rest!

 

Meer weten over Stiply

Sollicitatie proces

Werken met flexibel personeel is een continu proces van inschrijvingen en sollicitatie gesprekken om vervolgens iemand op contract nemen. Met FlexPS heb jij een logische workflow om je nieuwe sterren te managen en verschillende opties om je hier bij te helpen. Denk bijvoorbeeld aan een geïntegreerde vacature bank op jullie website of video sollicitaties.

Vragenlijsten

Verzamelen van feedback van inlener en flex-kracht is zeer waardevol voor het optimaliseren van je dienstverlening. Maar hoe implementeer je dit consistent en gemakkelijk in praktijk? Met behulp van onze vragenlijsten natuurlijk!

Setcards

Het maken van een nette setcard kan een tijdrovende klus zijn. Met onze flexibele sjablonen module maak je met één druk op de knop een nieuwe setcard voor je talenten.

PBM

Werk je veel met in- en uitgifte van goederen zoals kleding of gereedschap? En raak je daarbij altijd het overzicht kwijt van wat je aan wie hebt uitgeleend? Met onze PBM module kun je per persoon precies registreren wat je wanneer hebt meegegeven. Ook is het mogelijk om de in- en uitgifte te verwerken m.b.v. een barcode scanner.

Helpdesk

Regelmatig zul je vragen krijgen van klanten en of medewerkers. Met onze helpdesk module kun je elke vraag toekennen aan een collega en de voortgang bijhouden. De helpdesk module kan automatisch één of meerder e-mail adressen uitlezen zodat je nooit een vraag meer hoeft te missen.

CRM

Voor een succesvolle organisatie is het natuurlijk van belang om zoveel mogelijk personeel weg te zetten bij de inlener. Wel fijn als je dan ook kunt werken aan de relatie. Mede hierom is ons eigen CRM systeem geïntegreerd in het pakket zodat jij ook kan focussen op groei.

Offertes

Met FlexPS genereer je in een handomdraai offertes in je eigen huisstijl. Op die manier kun je altijd direct reageren op een aanvraag en vergeet je nooit meer een aanvraag op te volgen.

Facturatie

Na het managen van je pool, plannen, accorderen, terugkoppelen en verlonen is het eindelijk tijd voor jezelf. Vanuit de urenregistratie maak jij snel een factuur op nacalculatie. Werk jij op voorcalculatie, dan is dat ook geen enkel probleem met onze begroting module. Het blijft echter niet bij alleen factureren, wij ondersteunen je namelijk met een compleet boekhoud pakket. Zo heb jij echt alles bij elkaar voor je gehele organisatie.

Reversed billing

Werk je veel met ZZP-ers en zie je door de inkomende facturen het bos niet meer? Met onze reversed billing module houd je altijd de controle en ontlast je de ZZP-er door volautomatisch een factuur voor te bereiden op basis van de gewerkte uren.

Boekhouding

Geen zin in nóg een systeem? Geen probleem, FlexPS biedt een volwaardige boekhoudmodule. Door de naadloze integratie met de andere modules creëer je altijd een realtime overzicht.

Verkoop & Ondersteuning

020-737 02 90

info@xpslogic.com

Download

applestoregoogleplaystore
Probeer nu